London Calling - Bio

 
London Calling is een 5-mans coverband die de sfeer van de Britse club- en pubscene uit de jaren '60 en '70 terug tot leven wil brengen.
Ze spelen bekende hits - oa. (I Can't Get No) Satisfaction, You Really Got Me, Gloria - maar ook minder gekende pareltjes uit de Britse rock- en popmuziek van 1963 tot 1980.
The Kinks, The Who, The Small Faces, The Yardbirds, The Rolling Stones, The Animals, Status Quo, David Bowie, Dr. Feelgood, Tom Robinson Band, Ian Dury & The Blockheads, The Clash… ze passeren allemaal de revue!
 
London Calling is:
 

  • Jurgen Geeregat (Deinze) – zang / mondharmonica
  • Frank Van De Sijpe (Erpe) – gitaar / backing vocals
  • Johan Van de Wiele (Erondegem) - gitaar
  • Geert Hermans (Impe) – bas / backing vocals
  • Eric Ivens (Temse) – drums / backing vocals


London Calling brengt op het Erpe Kermispodium een akoestische set.

London Calling

Wim Leys


Voor deze geboren en getogen Merenaar - maar thans Ledenaar - is Erpe Kermispodium de perfecte plaats om op te treden.
Wim Leys brengt samen met 4 topmuzikanten een swingend en energiek programma met Nederlandstalige rock‘n’roll, verrassende meezingers en medleys vol ambiance. Allemaal songs die je zeker kent.
Anderhalf uur lang brengt hij samen met zijn band een show vol originele covers en een selectie van zijn eigen nummers.
Erpe here we go met WIM LEYS.

Band

  • Wim Leys

Songs :

Voorstelling Wim Leys

Live op Antwerpen Zingt

Ervandoor

DOEWA

IK VOEL ME GOED

Wim Leys

DIE VERDAMMTE SPIELEREI

Ja natuurlijk komt deze vrolijke bende terug naar Kermispodium.


Hun optredens van vorig jaar worden nog besproken.


Opperfrontman Stefaan brengt opnieuw zijn supergetalenteerde muzikanten mee om onze tent opnieuw op zijn kop te zetten met zijn gekende grappen en onnavolgbare melodieën. En wie zin heeft mag de bende eens trakteren en wie geen zin heeft, dan trakteert Stefaan zichzelf wel.


Kermisambiance ten top !

Na het laatste optreden zal Stefaan de laatste vakantiedag uitwaaien met een DJ-set !

Die Verdammte Spielerei

NO DOGS ALLOWED


De mannen van No Dogs Allowed leven volgens de leuze: ‘Het leven is een beetje zoals een hond.’ Wat dat precies betekent, daar zijn ze zelf nog niet uit. Maar het klinkt diep en dat is ten slotte het belangrijkste aan een levenswijsheid. Waar het in elk geval niks mee te maken heeft, is apporteren of uit het toilet drinken; daar doen ze niet aan mee. Waar ze dan weer wel aan meedoen, is feestjes op gang trekken op hun eigen, jolige manier. No Dogs Allowed brengt covers uit de rock- country en popscene waarvan men wel eens durft vergeten dat iedereen er eigenlijk elk woord van kan meekwelen. Parels uit het iets verdere collectieve geheugen dus, die ze overgieten met een sausje van gitaar, banjo, mandoline, bongo’s en keytar. Smeer de dansbenen in en maak de maak de kelen maar al nat. WOEF!

No Dogs